|
|
Siedze na tym od jakichs czterech miesiecy, mysle ze mam prawo cos napisac. Wszedlem tam przypadkiem, przez reklame na Telegramie, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Od razu widac ze ilosc slotow — jakies 7 tysiecy pozycji, co na papierze brzmi ladnie, ale realnie i tak wracasz do tych samych pieciu.
Nic odkrywczego: Gates of Olympus oraz Sweet Bonanza, czyli to samo co wszedzie. Znajdziesz tez Yggdrasil i troche Play'n GO, wiec dostawcy sa ci znani, nie zadne krzaki. Crash gry typu Aviator oczywiscie tez sa, choc ja sie do tego nigdy nie przekonalem. Live obsluguje Evolution — Monopoly Live jest po angielsku, stolow po polsku niestety brak, to akurat szkoda.
Pakiet powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1500 zl z dorzuconymi okolo 150 spinow, dawkowane po kolei. Warunek obrotu wynosi x35, co oznacza ze realnie ciezko to wyciagnac — radze doczytac, serio. Bywa tez bonus bez depozytu po potwierdzeniu konta, tylko ze to rotuje — to co akurat leci sa wypisane na 888starz registration online login jesli ci zalezy.
Wyplaty dzialaja przyzwoicie. Przez Skrilla wplata wchodzi od reki, prog wejscia to okolo 20 zl. Wyciagalem w krypto — schodzilo jakies dwie godziny, przelew na karte potrafi trzymac dobe-dwie. Weryfikacja niestety trwala cztery dni — selfie odrzucili raz, pomoc na live chacie jest po polsku i ogarnia, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe.
Apka siedzi u mnie na telefonie i jest lzejsza od strony, tylko ze instalujesz apk recznie, co czesc ludzi odstrasza. Na iOS jest przez TestFlight. Papiery Curacao, nie polska, wiec 888starz nie ma polskiego zezwolenia i kwestie podatku musisz pomyslec sam. Wiem, ze dla wielu to killer — mowie jak jest. Na razie zostaje, bez fajerwerkow. |
|