返回列表 发布新帖
查看: 3|回复: 0

888starz

[复制链接]

1

主题

0

回帖

7

积分

新手上路

积分
7
发表于 7 小时前 | 查看全部 |阅读模式
Siedze na tym od jakichs czterech miesiecy, mysle ze mam prawo cos napisac. Wszedlem tam przypadkiem, przez reklame na Telegramie, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Od razu widac ze ilosc slotow — jakies 7 tysiecy pozycji, co na papierze brzmi ladnie, ale realnie i tak wracasz do tych samych pieciu.

Nic odkrywczego: Gates of Olympus oraz Sweet Bonanza, czyli to samo co wszedzie. Znajdziesz tez Yggdrasil i troche Play'n GO, wiec dostawcy sa ci znani, nie zadne krzaki. Crash gry typu Aviator oczywiscie tez sa, choc ja sie do tego nigdy nie przekonalem. Live obsluguje Evolution — Monopoly Live jest po angielsku, stolow po polsku niestety brak, to akurat szkoda.

Pakiet powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1500 zl z dorzuconymi okolo 150 spinow, dawkowane po kolei. Warunek obrotu wynosi x35, co oznacza ze realnie ciezko to wyciagnac — radze doczytac, serio. Bywa tez bonus bez depozytu po potwierdzeniu konta, tylko ze to rotuje — to co akurat leci sa wypisane na 888starz registration online login jesli ci zalezy.

Wyplaty dzialaja przyzwoicie. Przez Skrilla wplata wchodzi od reki, prog wejscia to okolo 20 zl. Wyciagalem w krypto — schodzilo jakies dwie godziny, przelew na karte potrafi trzymac dobe-dwie. Weryfikacja niestety trwala cztery dni — selfie odrzucili raz, pomoc na live chacie jest po polsku i ogarnia, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe.

Apka siedzi u mnie na telefonie i jest lzejsza od strony, tylko ze instalujesz apk recznie, co czesc ludzi odstrasza. Na iOS jest przez TestFlight. Papiery Curacao, nie polska, wiec 888starz nie ma polskiego zezwolenia i kwestie podatku musisz pomyslec sam. Wiem, ze dla wielu to killer — mowie jak jest. Na razie zostaje, bez fajerwerkow.
您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

地模论坛 © 2001-2026 Discuz! Team. Powered by Discuz! W1.5 京ICP备14024088号
关灯 在本版发帖 返回顶部
快速回复 返回顶部 返回列表